Wedden op paarden

Vanaf begin 2011 is het mogelijk om bij ons live op paardenraces te wedden. Dit doen wij in samenwerking met Runnerz. Het is mogelijk om in te zetten op paardenraces in diverse landen waaronder Nederland, Zweden, Zuid-Afrika, Engeland, Amerika, Duitsland, Finland, Denemarken en meer. Er zijn elke dag wel ergens races waar je op in kunt zetten. Deze races kun je live volgen op 2 speciaal daarvoor geïnstalleerde tv’s. Je weet dus meteen of je weddenschap wat oplevert!

En inzetten kun je al vanaf 10 cent! Je kunt dus met weinig inzet een hoop geld verdienen, er zijn al velen u voorgegaan. Zo hadden we een gelukkige klant die zelfs meer dan € 3000,- heeft gewonnen! Het uitkeringspercentage van Runnerz is dan ook hoger dan alle bekende loterijen in Nederland.

Het komt ook regelmatig voor dat er races tussen zitten met een jackpot, die kunnen dus nog meer opleveren dan normaal. Op zulke races zijn echt duizenden euro’s te winnen met een lage inzet.

Zo zijn er in Zweden de bekende V-spelen, de V75, V65 en V64. Dat zijn spelsoorten waarmee het de bedoeling is dat je van meerdere (7 of 6) opeenvolgende races de winnaar voorspelt. Heb je ze allemaal goed voorspeld, dan zit daar meestal een hele leuke prijs aan. De prijzenpot van deze spellen bevat regelmatig enkele miljoenen! De V75 is hiervan een goed voorbeeld: deze vindt elke zaterdag plaats en heeft een minimale prijzenpot van 5,5 miljoen!

Geen verstand van wedden op paarden? Geen probleem, er is altijd wel iemand aanwezig die je kan helpen met het plaatsen van een weddenschap.